Garides saganaki - Creveti cu branza si sos de rosii

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Garides saganaki - Creveti cu branza si sos de rosii
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg creveti 300 g branza feta 1 cana ulei de masline 1 cutie (circa 800 g) rosii curatate si tocate 1 ceapa mare, tocata 1 legatura patrunjel tocata 1 lingura oregano uscat sare, dupa gust piper, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se fierb crevetii in apa putina. Se scurg si se pastreaza sosul. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga rosiile si oregano, se amesteca bine; se adauga sosul de la creveti si se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa sa fiarba pana ce se ingroasa sosul.
Se asaza crevetii pe un platou, in cuptor, si se varsa deasupra sosul. Se adauga patrunjelul si branza feta taiata in bucati. Se lasa la cuptor timp de jumatate de ora la 180°C.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.