Gavros ladorigani - Ansoa in ulei

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Gavros ladorigani - Ansoa in ulei
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg ansoa 1 pahar de apa cateva fire de oregano 1 cana ulei de masline 1 lamaie, sucul de la sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se curata pestele, se spala cu grija si se scurge. Se pune pe foc uleiul amestecat cu apa, intr-o tigaie mare. Se da in clocot, se adauga pestele, zeama de lamaie, oregano, sare si piper. Se gateste la foc mic timp de 20 de minute.
Se ia de pe foc si se transfera pe un platou.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.