Ghryba - Fursecuri egiptene

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / fursecuri si piscoturi
Ghryba - Fursecuri egiptene
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 50g unt fara sare 1 galbenus de ou 2 lingurite zahar pudra 2 cani faina cu agent de dospire zahar pudra si seminte de pin sau bomboane argintii pentru decorat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 20-30 fursecuri Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se bate untul pana se inmoaie.
Se adauga galbenusul, zaharul pudra si faina si se amesteca bine. Se modeleaza biscuitii in forma dorita (discuri, braduti, stele, ingeri) si se decoreaza cu bomboane sau seminte de pin.
Se coace in cuptorul incalzit la 175 ┬░Celsius timp de 15-20 de minute, sau pana devin aurii.
Dupa ce s-au racit se pudreaza cu zahar.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.