Gogosi cu raci

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Gogosi cu raci
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 cana faina 1 lingurita praf de copt 1 cana apa 2 lingurite usturoi tocat 1/2 cana ardei gras tocat 3 cepe verzi tocate 8 picaturi de sos Tobasco 1/4 lingurita sare 225 g cozi de raci gatite ulei vegetal pentru prajit felii de lamaie
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : creola Grad de dificultate: usor Cantitate : 4-6 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Intr-un castron, se combina toate ingredientele, in ordinea listata, exceptand ultimele doua (uleiul si feliutele de lamaie). Se acopera castronul cu un prosop umed si se lasa sa stea 30 de minute.
Se incinge uleiul intr-o cratita; se ia aluatul cate o lingura si se prajeste 5-6 minute, pana se rumeneste bine. Nu trebuie prajite mai mult de cateva gogosele odata. Se scurg de excesul de ulei pe prosoape de hartie si se servesc ornate cu feliute de lamaie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.