Guasacaca

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Guasacaca
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
Este un sos condimentat foarte popular in Venezuela, similar cu mexicanul guacamole. Este servit alaturi de carne rosie, carne de pasare, chipsuri, salate, banane prajite, empanadas sau arepas.
stelute
Ingrediente : 2 avocado, curatate de coaja si de samburi, tocate 1 rosie mare, curatata de coaja si de seminte, tocata 1/2 ceapa, tocata 3 catei de usturoi, tocati 5 ardei iuti, tocati 1/4 cana cu otet 1/2 cana cu ulei de masline sare, dupa gust piper, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : venezueleana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 cani Durata : 0 ore 5 minute
Indicatii :

Se sfarama miezul de avocado cu o furculita, sau un zdrobitor de cartofi pentru preparat piure. Se adauga restul ingredientelor, se asezoneaza cu sare si piper, se amesteca bine si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.