Gustare egipteana

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / patiserie
Gustare egipteana
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 200 g seminte de susan 100 g seminte de coriandru 50 g alune 50 g seminte de chimen sare piper negru macinat ulei de masline pitta (lipie arabeasca)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 25 minute
Indicatii :

Se prajesc semintele si alunele intr-o tava de copt, la 140 C, timp de 1 ora. Se toaca apoi marunt intr-un blender (nu trebuie sa fie macinate prea fin) impreuna cu piper si sare; mixtura rezultata se pune intr-un castron.
Se rupe pitta in bucati, se inmoaie in ulei de masline si apoi se trece prin castronul cu mixtura de condimente.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.