Heringi cu piper de Cayenne

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Heringi cu piper de Cayenne
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 cana faina 1/2 lingurita piper de Cayenne 250 g pui de heringi, sau orice pestisori care se pot manca intregi ulei vegetal, pentru prajit sare piper negru proaspat macinat feliute de limeta, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : braziliana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se cerne faina impreuna cu piperul de Cayenne intr-un castron. Se asezoneaza din belsug cu sare si piper.
Se tavalesc pestisorii prin amestecul de faina si condimente, apoi se scutura excesul de faina.
Se pune ulei la incins intr-o tigaie mare, intr-un strat de 5 cm inaltime. Cand uleiul este foarte fierbinte, se pun la prajit pestisorii, in transe. Se tin 2-3 minute, apoi se scot cu o spumiera si se scurg pe prosoape de hartie. Se repeta operatiunea pana ce s-au prajit toti pestisorii.
Se servesc fierbinti, cu feliute de lamai verde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.