Hilsa - Peste condimentat

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Hilsa - Peste condimentat
Reteta adaugata de : obione
Voteaza reteta :
Hilsa este pestele cel mai popular in unele regiuni din India si Bangladesh. In aceasta reteta poate fi inlocuit cu alt peste cu carne alba.
stelute
Ingrediente : 6-8 felii (cotlet) de peste hilsa (sau alt peste cu carne alba) 1 1/2 lingura seminte de mustar 2-3 ardei iuti verzi 1/4 de nuca de cocos, rasa un praf de curcuma ulei vegetal pentru prajit frunze de coriandru (sau patrunjel) pentru ornat sare, dupa gust orez Basmati fiert (vezi reteta mai jos)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca semintele de mustar, ardeii iuti si sarea si se sfarama intr-un mojar, cat sa formeze o pasta. Se amesteca pasta cu ulei vegetal si cu curcuma.
Se ung feliile de peste cu mixtura rezultata. Se asaza intr-o oala sub presiune unsa cu putin ulei, se acopera si se gatesc pana ce semintele de mustar dezvolta o aroma iute si puternica.
Se scot din oala, se presara verdeata si se servesc cu orez Basmati fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.