Htapodi vrasto - Caracatita fiarta

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Htapodi vrasto - Caracatita fiarta
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 caracatita (cca. 1,2 - 1,5 kg) 1/2 cana ulei de masline extra-virgin 4 catei usturoi, tocati si zdrobiti 4 linguri otet balsamic 1 legatura de ceapa verde tocata mai mare piper, dupa gust sare, dupa gust 1 lingura oregano, tocat (1/2 lingura oregano uscat) frunze de salata (optional)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 8 portii Durata : 0 ore 30 minute
Indicatii :

Se spala caracatita si se pune intr-o cratita (atentie, fara adaus de apa), la foc mediu. Se lasa sa fiarba in sus propriu 20 de minute (daca sucul ei s-a consumat si nu a fiert destul cat sa fie frageda, se adauga putina apa).
Se strecoara si se taie bucati.
Se amesteca intr-un castronel restul de ingrediente.
Se transfera bucatile de caracatita pe un platou (peste foi de salata, optional) si se stropesc cu sosul din castronel.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.