Hulba - Dip cu schinduf

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / dip-uri
Hulba - Dip cu schinduf
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 linguri seminte de schinduf 4 ardei iuti rosii, proaspeti, curatati de seminte 1 rosie coapta, curatata de coaja 2 cepe verzi 2 catei de usturoi 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat 1/2 lingurita seminte de cardamom macinate 1/2 lingurita curcuma pudra frunze proaspete de coriandru (sau de patrunjel) paine prajita
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 5 ore 20 minute
Indicatii :

Se inmoaie semintele de schinduf timp de 4-5 ore, in apa rece; se scurg si se usuca.
Se pun semintele cu ardeii iuti, usturoiul, cepele verzi, cardamomul, frunzele de coriandru si rosia intr-un blender. Se proceseaza, apoi se transfera mixtura intr-un castron. Se mai adauga, amestecand, piper, sare, curcuma si apa cat sa se obtina o pasta omogena.
Se serveste cu paine prajita.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.