sosuri si paste / dip-uri
Hulba - Dip cu schinduf
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :

Ingrediente :
4 linguri seminte de schinduf
4 ardei iuti rosii, proaspeti, curatati de seminte
1 rosie coapta, curatata de coaja
2 cepe verzi
2 catei de usturoi
1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
1/2 lingurita seminte de cardamom macinate
1/2 lingurita curcuma pudra
frunze proaspete de coriandru (sau de patrunjel)
paine prajita
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica :
egipteana
Grad de dificultate:
usor
Cantitate :
4 portii
Durata :
5 ore 20 minute
Indicatii :
Se inmoaie semintele de schinduf timp de 4-5 ore, in apa rece; se scurg si se usuca.
Se pun semintele cu ardeii iuti, usturoiul, cepele verzi, cardamomul, frunzele de coriandru si rosia intr-un blender. Se proceseaza, apoi se transfera mixtura intr-un castron. Se mai adauga, amestecand, piper, sare, curcuma si apa cat sa se obtina o pasta omogena.
Se serveste cu paine prajita.
Taguri :
schinduf, ardei iuti, rosie, ceapa, usturoi, piper, cardamom, curcuma, coriandru, paine prajita
Raportare greseli de ortografie:
vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.