Iepure taranesc

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vanat
Iepure taranesc
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 4 pulpe de iepure (cca. 1,2 kg) 2 linguri de otet sare piper negru, macinat 2 cepe, taiate rondele subtiri 1 lingura praf de achiote 1 portocala, sucul de la 2 lamai, sucul de la
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : mexicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 0 minute
Indicatii :

Se uda bine o oala romana.
Se prepara o marinada din otet, sare si piper in care se pune carnea si se lasa sa stea o ora.
Praful de achiote se amesteca cu zeama de lamaie si portocale.
Jumatate din cantitatea de ceapa se pune pe fundul oalei. Carnea se asaza deasupra, se stropeste cu compozitia de suc de portocale si se acopera cu restul de ceapa.
Se acopera oala si se pune in cuptorul rece. Se incinge cuptorul pana la 200 °C si se gateste 75-90 de minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.