Inghetata cu vanilie cu pepene in sos de vin alb

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / inghetate si sorbeturi
Inghetata cu vanilie cu pepene in sos de vin alb
Reteta adaugata de : zarand
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1/2 foaie gelatina alba 1/2 cana vin alb 1 lingurite zahar 1 praf zahar vanilat 1 lingurita coaja rasa de lamaie 1/2 pepene galben 2 globuri mari de inghetata de vanilie
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Gelatina se lasa 10 minute sa se inmoaie in apa rece. Se incalzesc vinul alb cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie.
Se curata pepenele de samburi si, cu ajutorul unui cleste de inghetata, se taie globulete din carnea fructului. Acestea se pun la rece.
Se scurge gelatina si se dizolva in sosul de vin fierbinte. Se lasa sa se raceasca.
Se aranjeaza globurile de pepene pe farfurii, se stropesc cu sosul de vin si se servesc cu cate un glob de inghetata de vanilie.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.