Kabab de miel afgan

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Kabab de miel afgan
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg carne de miel, fara os, taiata cubulete 2 cepe taiata in patru 1 ardei gras verde, curatat si taiat bucati 4 rosii mici taiate in jumatate 1 lingurita sare 1 lingurita seminte de chimion, macinate 1/4 lingurita piper negru 1/4 cana coniac sau vin rosu sec iaurt, ca garnitura orez Basmati fiert, ca garnitura (vezi reteta mai jos)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : afgana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 30 minute
Indicatii :

Se amesteca toate ingredientele intr-un platou adanc. Carnea se lasa sa stea in mixtura timp de 2 ore, acoperita.
Se infig in frigarui cate 4 bucati de carne alternandu-le cu vegetale. Se frig cate 7-10 minute pe fiecare parte. Se servesc calde, alaturi de orez basmati cu curcuma si iaurt.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.