Kabab de miel

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Kabab de miel
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg carne de miel, fara os 1 cana iaurt 1/4 cana suc de lamaie sare, dupa gust 1 cana frunze de coriandru, tocate 1 cana frunze de menta, tocate 3 ardei iuti verzi, tocati 5 cm bucata ghimbir, tocat 10 fulgi de usturoi 120 g papaya, pulpa de 3 cepe taiate in sferturi 2 ardei grasi rosii, taiati bucati 1 castravete mare, taiat rondele de 1 cm grosime
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 25 minute
Indicatii :

Se amesteca frunzele de coriandru, cele de menta, ardeii iuti, ghimbirul, fulgii de usturoi si papaya intr-un blender, pana se obtine o mixtura omogena.
La aceasta mixtura se adauga coriandru, menta, suc de lamaie, sare si iaurt si se amesteca bine, intr-un platou adanc, astfel ca bucatile de carne sa fie acoperite cu sos. Se acopera si se lasa astfel carnea la marinat minim 5 ore.
Se infige carnea in frigarui, alternandu-se cu legume si se frige pana ce este facuta si rumenita pe uniform.
Se serveste cu orez, alaturi de marinada.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.