Kai phanieng - Pui umplut

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Kai phanieng - Pui umplut
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 pui mare, intreg 200 g carne de porc, tocata 50 g vermicelli de orez 2 ciuperci shiitake, uscate 4 catei de usturoi, pisati 1 ceapa, tocata marunt 2 oua, batute 1 lingurita amidon 50 g alune, prajite 400 ml lapte de cocos 1 lingurita sare 1 lingurita piper negru macinat 1 lingura sos de peste
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : laotiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 180 °C.
Se pun la inmuiat vermicelli si ciupercile in apa calda, se scurg si se taie bucatele. Puiul se sareaza si se pipereaza in interior si pe exterior.
Se combina carnea de porc tocata, vermicelli, ciupercile, usturoiul, ceapa, ouale, amidonul si alunele. Se amesteca bine si se asezoneaza cu sare, piper si sos de peste.
Se umple cavitatea puiului cu aceasta mixtura si se stropeste din belsug cu lapte de cocos.
Se asaza puiul pe o tava de copt si se da la cuptor. Se controleaza puiul din cand in cand si se stropeste cu lapte de cocos. Este facut cand este bine rumenit si cand, la inteparea cu o furculita, sucul ce curge in el este incolor.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.