Kamouneya - Tocana de vita cu chimen

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Kamouneya - Tocana de vita cu chimen
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 600 g carne macra de vita 4 catei de usturoi tocatt supa de legume (preparata din cubulete de concentrat) 1 lingura seminte de chimen patrunjel tocat, pentru ornat 150 g orez fiert 4 linguri ulei de masline sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se taie carnea in bucatele de dimensiunea unei imbucaturi si se prajeste intr-o tigaie, in ulei incins. Se adauga usturoiul, sare, piper si chimen.
Cand carnea s-a rumenit putin, se adauga supa, cat sa o acopere, se pune un capac si se gateste la foc mic timp de 45 de minute, pana ce carnea se face frageda, cat sa se desfaca cu furculita.
Se serveste fierbinte, alaturi de orez fiert, ornat cu putin patrunjel tocat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.