Khinkali

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Khinkali
Reteta adaugata de : santiago
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,2 kg carne de miel macinata sare, dupa gust piper negru macinat, dupa gust 3 cepe mari, tocate 1 legatura de frunze de coriandru, tocate marunt 4 1/2 cani faina 2/3 cana apa sarata calduta
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : georgiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se amesteca carnea tocata, sarea, piperul, ceapa si coriandrul impreuna cu 7 linguri de apa calduta.
Se prepara un aluat din faina si apa sarata. Se ruleaza intr-o foaie subtire si se decupeaza, folosind o farfurie, 6 cercuri. Se pun 1-2 linguri de umplutura in centrul fiecarui cerc. Se aduna marginile cercului spre centru, peste umplutura, si se preseaza bine.
Se pun khinkali intr-o cratita mare, cu apa sarata, clocotita, si se fierb incet, agitandu-le, din cand in cand, cu o lingura de lemn.
Cand khinkali incep sa pluteasca la suprafata apei, se mai fierb incet inca 6 minute.
Se scot din apa cu o spumiera, se presara cu piper negru si se servesc fierbinti, alaturi de bere rece.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.