Kofte - Chiftele egiptene

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Kofte - Chiftele egiptene
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 800 g carne de miel tocata 8 oua fierte tari si feliate 1 ceapa tocata 80 g branza semi-tare 2 felii de paine fara coaja ulei vegetal pentru prajit sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 20 minute
Indicatii :

Se inmoaie painea timp de 10 minute in apa, apoi se stoarce si se pune deoparte.
Se amesteca carnea cu ceapa, branza, sare, piper si painea inmuiata. Se ia din mixtura obtinuta o portie cam cat un ou, se rotunjeste si se aplatizeaza putin; se plaseaza o felie de ou in mijlocul chitelei (aceasta se inchide deasupra feliei de ou).
Se prajesc chiftelele in ulei incins si se servesc calde.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.