Kofte la gratar

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Kofte la gratar
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1,5 kg carne de oaie, tocata 1 felie de paine alba, doar miezul 2 catei de usturoi 1/2 lingurita de piper rosu, macinat 1 lingurita de piper negru, macinat 1 lingurita de seminte de chimen 2 cepe, date prin razatoare 3 linguri de apa 1 lingurita de sare 1 legatura de patrunjel, tocata
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : turceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se inmoaie painea in apa timp de 10 minute, se stoarce si se faramiteaza. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron mare si se framanta cu mainile. Se modeleaza mixtura in forme ovale, asemanatoare cu mititeii romanesti; acestea se ung cu ulei pe toata suprafata.
Se frig pe gratar, sau sub grill, aceste kofte cate 2-3 minute pe ambele parti (nu trebuie fripte prea mult caci se usuca), si se servesc cu felii de rosie, ceapa si bucati de ardei fripte pe gratar.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.