Korma de pui

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Korma de pui
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 pui portionati 2 cani iaurt 8 catei de usturoi tocati 2 cepe medii, tocate 1 lingurita boia iute 1 lingurita ghimbir, tocat marunt 2 linguri supa de pui (preparata din cubulete de concentrat) 2 lingurita seminte de coriandru macinate 1/2 lingurita ardei iute rosu uscat, macinat 1 lingurita seminte de chimion macinate 6 pastai cardamom, zdrobite usor, cat sa se intredeschida 1 lingurita seminte de mac 1 lingurita curcuma macinata 4 frunze de dafin 2 linguri frunze de coriandru tocate orez Basmati fiert, ca garnitura (vezi reteta mai jos)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 8 portii Durata : 13 ore 0 minute
Indicatii :

Se marineaza carnea de pui intr-o mixtura formata din iaurt, jumatate din usturoi si din ceapa, boia iute, ghimbir si piper, intr-un vas acoperit, peste noapte.
Se soteaza restul de usturoi si de ceapa in cela 2 linguri de supa pana ce se inmoaie. Se adauga coriandrul, ardeiul iute, chimionul, cardamomul, semintele de mac si curcuma si se soteaza 3 minute. Se adauga frunzele de dafin, puiul si restul de marinata; se completeaza cu apa pana ce carnea este acoperita cu lichid si se fierbe inabusit 45 minute.
Se serveste mancarea ornata cu frunze de coriandru tocate, impreuna cu orez Basmati fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.