Kurban kavurma - Miel cu ceapa

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Kurban kavurma - Miel cu ceapa
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 kg carne de miel fara oase, taiata bucati 3 linguri de unt 6 cepe mici sare 1 lingurita de piper 1 lingurita de cimbru
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : turceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 1 ore 30 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita, se adauga carnea si cepele si se acopera. Se prajesc la foc mediu, amestecand frecvent, pana se rumeneste carnea.
Se adauga 2 cani cu apa, se da lichidul in clocot, se micsoreaza focul si se fierbe 1 ora, pana ce se evapora apa. Se adauga sare, piper si cimbru. Se prajeste carnea inca 15 minute, amestecand frecvent, apoi se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.