Laksa de creveti

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Laksa de creveti
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
Supa se serveste imediat, caci taiteii vor continua sa absoarba lichid si sa se inmoaie.
stelute
Ingrediente : 400 g lapte de cocos 300 ml bulion de legume (din cubulete de concentrat) 50 g taitei de orez vermicelli 1 ardei gras rosu, taiat fasiute subtiri 225 g muguri de bambus, din cutie, scursi si spalati 5 cm bucata de ghimbir, feliat subtire 3 cepe verzi, tocate 1 lingura de pasta rosie de curry (vezi reteta mai jos) 2 linguri de sos de peste 1 lingurita de zahar de palmier, sau zahar brun 6 fire de busuioc 12 creveti prefierti (de culoare roz)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se toarna laptele de cocos si bulionul intr-o oala si se dau in clocot, la foc mic. Se adauga restul ingredientelor, cu exceptia crevetilor, si se fierb incet 4-5 minute, pana ce taiteii sunt facuti.
Se adauga crevetii si se fierb 1-2 minute, pana ce se incing bine. Se toarna supa in boluri incalzite si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.