Langustine cu sos de lamaie

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Langustine cu sos de lamaie
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g langustine 1/2 cana ulei de masline 2 lamai, zeama de la 2 linguri otet din vin 1 lingurita sare piper negru macinat, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se spala bine langustinele si se introduc in apa clocotita in care s-a adaugat 1 lingurita sare si 2 linguri de otet. Se lasa sa fiarba cca. 30 de minute. Se scot, se lasa sa se raceasca si se decorticheaza.
Se amesteca zeama de lamaie si uleiul, se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper.
Se servesc asezonate cu sosul de lamaie (sau cu maioneza).


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.