Legume dulci-acrisoare cu alune caju

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Legume dulci-acrisoare cu alune caju
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 lingura de ulei de alune 1 lingurita de ulei aromat cu ardei iute 2 cepe, feliate subtire 2 morcovi, taiati rondele subtiri 2 dovlecei, taiati rondele subtiri 120 g broccoli, taiata florete 120 g ciupercute, din cutie, feliate 120 g pak choi mici, taiate in jumatate’2 linguri de zahar de palmier, sau zahar brun 2 linguri de sos de soia 1 lingura de otet de orez 55 g alune caju
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se incing cele doua tipuri de ulei intr-un wok, sau tigaie mare, se adauga ceapa si se stir-fry 2 minute, pana ce incepe sa se inmoaie.
Se adauga morcovii, dovleceii si broccoli si se continua 2-3 minute. Se adauga ciuperci, pak choi, sos de soia si otet de vin si se continua alte 1-2 minute.
Intre timp, se prajesc alunele caju, fara ulei, pana incep sa se rumeneasca. Se presara peste legume. Se serveste mancarea fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.