Linguine Bolognese

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / paste
Linguine Bolognese
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g linguine 200 g carne de vita tocata 50 g carnat tocat 1 ceapa mica tocata 1 tulpina de telina tocata 1 morcov mic tocat 1 mana de ciuperci uscate 1 catel de usturoi tocat patrunjel tocat busuioc tocat 1/2 cana vin 1 lingura de rosii din cutie ulei de masline Parmesan ras sare piper negru proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se inmoaie ciupercile in apa calda, timp de 10-15 minute. Se incinge putin ulei intr-o tigaie, se adauga legumele (cu exceptia ciupercilor) si carnatul. Se calesc cateva minute. Se adauga ciupercile si carnea si se rumenesc, amestecand frecvent. Cand carnea este rumenita, se adauga vinul si se gateste pana ce lichidul se evapora.
Se adauga rosiile, putina apa, sare si piper. Se gateste totul 40 de minute, acoperit cu capac, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca.
In acest timp de fierb pastele, al dente.
Se adauga continutul tigaii la paste, se orneaza cu verdeturi tocate si cu Parmesan ras.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.