Makher Taukari - Curry de peste

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Makher Taukari - Curry de peste
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g fileu de peste cu carne alba 1/4 cana ulei vegetal 1/2 ceapa, tocata 2 catei usturoi, tocati 1/2 lingurita boia iute 1 lingurita curcuma, pudra 1 lingurita sare 2 ardei iuti, tocati 1 rosie, tocata 1 legatura frunze de coriandru, tocate sare apa
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : bengaleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se caleste ceapa pana ce devine sticloasa (5 minute). Se adauga usturoiul si se caleste pana ce se rumeneste. Se adauga boiaua iute, curcuma si sare, se amesteca bine si se frige inca 5 minute.
Se adauga fileurile de peste, se prajesc cate 3 minute pe fiecare parte si se adauga apa, cat abia sa acopere pestele. Se adauga ardeii iuti si rosia tocata. Se amesteca si se gateste pana ce pestele este facut (5-10 minute). Se ia de pe foc, se adauga coriandrul tocat, se acopera si se lasa sa stea 5 minute.
Se serveste cu orez cu bob lung fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.