Mancare de fasole verde in stil georgian

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / legume si fructe
Mancare de fasole verde in stil georgian
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 kg fasole verde frantuzeasc 2/3 cana miez de nuca tocat 2-3 cepe mici tocate marunt 2-3 catei de usturoi tocati marunt 5 fire de marar (sau copriandru, patrubjel, cimbru) tocat 1/2 lingurita cuisoare macinate 1 lingurita praf de scortisoara sare, dupa gust piper negru proaspat macinat, dupa gust
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : georgiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Alegeti o fasole neatoasa. Se rup pastaile cu mana si se spala. Se pune fasole intr-o cratita, se acopera cu apa rece si se fierbe. Cand este gata, se strecoara, se lasa putin sa se raceasca, cat sa poata fi manuita, si se sfarama cu degetele. Se amesteca cu nuca tocata, usturoi, ceapa sare, piper, marar, cuisoare si scortisoara.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.