Marka - Supa egipteana de peste

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / peste si fructe de mare
Marka - Supa egipteana de peste
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg amestec de pesti 3-4 rosii, curatate de coaja si tocate 1 gogosar taiat fasiute 1 ceapa tocata 2 catei de usturoi tocati marunt 2 ardei iuti rosii, tocati 1 lingurita seminte de chimen macinate crutoane de paine 4-5 linguri ulei de masline sare, dupa gust piper negru macinat, dupa gust patrunjel tocat, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 25 minute
Indicatii :

Se curata pestele si se taie bucati; se pune deoparte. Se incinge uleiul intr-o cratita, la foc mediu, si se soteaza ceapa si usturoiul impreuna cu chimenul si ardeii iuti.
Se adauga rosiile, sare si piper negru. Se gateste totul, la foc mic, timp de 15 minute.
Se adauga gogosarul, se amesteca bine si se gateste inca 6-7 minute.
Se adauga 1 litru de apa si pestele. Se acopera si se fierbe totul incet, timp de 30 de minute. Se strecoara lichidul printr-o sita fina, intr-un castron. Se pune pestele in lichid, se orneaza cu patrunjel tocat si se serveste fierbinte, cu crutoane de paine.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.