Masline al’Ascollana

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Masline al’Ascollana
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg masline verzi 150 g carne tocata vitel 150 g carne tocata porc 100 g sunca tocata 100 g branza rasa de oaie parmezan 2 linguri pulpa de tomate 4 oua 1 lingurita nucsoara pesmet faina alba vin alb ulei de masline extra virgin sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 15 minute
Indicatii :

Se rumeneste carnea intr-o tigaie pe foc cu putin ulei, sare si piper. Se adauga putin vin alb in momentul in care sosul format capata consistenta. Se ia de pe foc, se acopera si se lasa deoparte cateva minute. Se amesteca bine carnea cu sunca, branza, putin pesmet, in praf de nucsoara, pulpa de tomate si doua oua pana se formeaza o pasta moale, omogena. Se scot samburii maslinelor cu ajutorul unui aparat special. Fiecare maslina se umple cu pasta pregatita mai devreme. Se dau prin faina, oua batute si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.