Midii Au Gratin

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Midii Au Gratin
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 12 midii pesmet patrunjel tocat coniac unt sare boabe de piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 20 minute
Indicatii :

Se curata foarte bine scoica cu ajutorul unui cutit sau a unei perii de sarma. Se indeparteaza partea neteda a carapacei. Se desprinde carnea de scoica. Se amesteca mai multe linguri de pesmet cu patrunjel, sare, putin piper si putin coniac, avand grija ca amestecul sa nu fie prea umed. Se trece carnea prin acest amestec si se pune inapoi in carapace. Se adauga un strop de coniac si o bucatica de unt. Se asaza in tava si se introduc in cuptorul incins dinainte pentru aproximativ 10 minute. Se servesc fierbinti.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.