Miel condimentat in sos de spanac

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Miel condimentat in sos de spanac
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 700 g carne slaba de miel, taiata cubulete 1 lingurita ghimbir pudra 1 lingurita cimbru, uscat 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi, pisati 1 lingura pasta de rosii 1 ardei iute rosu, mic, tocat (optional) 600 ml zeama de carne de miel, sau de legume (sau apa) 120 g spanac proaspat, tocat sare piper negru, proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : jamaicana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 3 ore 0 minute
Indicatii :

Se pun cubuletele de carne intr-un castron, se presara cu ghimbir si cimbru, se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca bine. Se acopera castronul si se lasa carnea la marinat cel putin 2 ore (sau peste noapte) in frigider.
Se incinge uleiul intr-o cratita mare, neaderenta, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute, pana cand ceapa se face moale.
Se adauga carnea impreuna cu pasta de rosii si ardeiul iute, daca se foloseste. Se prajeste carnea 5 minute la foc mediu, amestecand frecvent, apoi se adauga zeama de carne. Se acopera cratita si se fierbe incet circa 30 de minute, pana cand carnea este frageda.
Se adauga spanacul si se fierbe totul 8 minute. Se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.