Miel cu caise si migdale

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Miel cu caise si migdale
Reteta adaugata de : Net
Voteaza reteta :
Cel mai bine este ca retea sa fie preparata cu o zi inainte, ca ingredientele sa aiba timp sa-si dezvolte aromele. Se serveste a doua zi, reincalzita.
stelute
Ingrediente : 1 lingura de ulei de alune 750 g file de miel 1 ceapa medie, circa 150 g, feliata subtire 4 catei de usturoi, pisati 1 lingurita de seminte de chimion, macinate 1 lingurita de garam masala 4 linguri de bulion de vita 825 g jumatati de caisa, in suc propriu 1 lingura de coriandru proaspat, tocat 1 lingura de jumatai de migdale, prajite 50 g frunze tinere de spanac sare piper negru, proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 40 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga carnea, se sareaza si se pipereaza si se prajeste pana ce este facuta si rumenita dupa dorinta. Se scoate din tigaie, se lasa 5 minute si apoi se feliaza.
Se adauga in tigaie ceapa si usturoiul. Se calesc, amestecand, la foc mediu, pana ce ceapa se inmoaie. Se adauga chimion si garam masala, bulionul si caisele cu sus cu tot. Se da amestecul in clocot, se micsoreaza flacara si se fierbe, neacoperit, 5 minute.
Se adauga feliile de carne si se amesteca bine. Se serveste carnea cu sos si frunze de spanac, presarata cu migdale si coriandru, alaturi de orez fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.