Miel cu curry si iaurt

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Miel cu curry si iaurt
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 900 g fripturi de miel 250 g iaurt 1 lingura de frunze proaspete de coriandru, tocate 1 lingura de ulei de alune 1 lingura de praf de curry 1 lingurita de seminte de chimion, macinate 1 lingurita de curcuma, macinata 4 catei de usturoi, pisati 1 ceapa medie, circa 150 g, tocata marunt 2 linguri de chutney de mango 2 linguri de otet rosu
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 0 minute
Indicatii :

Se amesteca intr-un castron mare ultimele 8 ingrediente. Se adauga carnea si se lasa la marinat minim 3 ore, sau peste noapte.
Se scoate carnea din marinada. Se frige pe gratar pana ce este facuta si rumenita dupa dorinta. Intre timp, se amesteca iaurtul cu frunzele de coriandru.
Se serveste carnea alaturi de sosul de iaurt, acompaniata de orez fiert, linte fiarta, sau conopida la gratar.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.