Miel cu paste

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Miel cu paste
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
Tarhonya sunt paste cu ou, de dimensiunea unui bob de orz . In locul lor se poate folosi orice alt tip de paste cu ou, de dimensiuni foarte mici.
stelute
Ingrediente : 700 g carne de miel, dezosata, taiata cubulete 250 g paste tarhonya 2 cepe taiate rondele 1 lingurita scortisoara macinata branza tare de capra 4 linguri ulei de masline 2 cani supa de legume sare piper negru
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : egipteana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 50 minute
Indicatii :

Se soteaza ceapa, la foc mic, intr-o tigaie, in ulei de masline incins. Se adauga carnea si se rumeneste, alaturi de ceapa.
Se adauga apoi sare, piper negru si scortisoara, se amesteca bine, se acopera tigaia si se gateste inca 15 minute, tot la foc mic.
Se adauga jumatate din supa fierbinte si se continua gatitul, la foc mediu, acoperit, inca 1 ora.
Se adauga restul de supa si, cand da in clocot, se adauga pastele. Se gateste 7-8 minute, pana ce pastele sunt facute. Se rade deasupra branza si se serveste imediat.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.