Miel cu sos de prune

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Miel cu sos de prune
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 3/4 cana sos de prune chinezesc 1 lingura de sos de soia 4 catei de usturoi, pisati 1 lingura de vin de orez (sau vin alb, sec) 800 g fripturi de miel
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 12 ore 15 minute
Indicatii :

Se combina intr-un castron mare carnea de miel cu usturoi, sos de prune, sos de soia si vin de orez. Se amesteca bine, se acopera vasul si se lasa carnea la marinat peste noapte, in frigider.

Se frige carnea pe gratar, sau sub grill, sau se prajeste intr-o tigaie, cu putin ulei, pana ce este facuta si rumenita dupa dorinta. Se serveste cu orez.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.