Miel cu spanac

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Miel cu spanac
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 1/4 cana ulei de palmier 2 cepe medii, feliate subtire 5-6 fire de coriandru, tocate 3 ardei iuti verzi, tocati 3 cm bucata radacina proaspata de ghimbir, tocata marunt 3 catei de usturoi, pisati 1 lingurita boia iute 1/2 lingurita curcuma macinata 450 g carne slaba de miel 1 lingurita sare 1 kg spanac, curatat, spalat si tocat 800 ml apa frunze proaspete de coriandru, pentru ormat 3 cm bucata radacina proaspata de ghimbir, taiata fasiute foarte subtiri
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2-4 portii Durata : 1 ore 20 minute
Indicatii :

Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajeste ceapa pana se face transparenta.
Se adauga coriandrul tocat si 2 dintre ardeii iuti si se soteaza 3-5 minute, la foc mediu, amestecand frecvent.
Se adauga apa, se amesteca, se da in clocot, se acopera cratita si se micsoreaza flacara. Se fierb ingredientele 45 de minute. Se ridica capacul si se incearca carnea. Daca nu este frageda, se mareste flacara si se gateste, fara capac, pana ce surplusul de apa a fost absorbit. Se gateste apoi inca 5-7 minute.
Se transfera mancarea pe farfurii individuale si se orneaza cu ghimbir, coriandru si cel de-al treilea ardei iute tocat. Se serveste fierbinte.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.