Miel fiert cu legume

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Miel fiert cu legume
Reteta adaugata de : wasaby
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 kg carne de miel, portionata 4 morcovi, feliati pe lungime 6 cartofi, curatati si taiati bucati 2 radacini de telina, taiate bucati (cate 8 fiecare) 4 cepe intregi 2,5 litri apa patrunjel tocat sare piper negru, macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : turceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 10 portii Durata : 1 ore 10 minute
Indicatii :

Se pune la fiert intr-o oala, la foc iute, carnea de miel. Se lasa sa fiarba, acoperita, pana ce lichidul da in clocot. Se ia oala de pe foc, se scurge carnea, se spala cu apa rece si se transfera intr-o cratita.
Se adauga sare, piper si apa si se fierbe alte 30 de minute, la foc mediu. Se adauga apoi legumele, se fierbe alte 15 minute, se presara patrunjel si se serveste.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.