Miel stir-fry cu fasole verde

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / oaie si capra
Miel stir-fry cu fasole verde
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne de miel, ceafa, taiata cubulete 4 catei usturoi 2 cepe medii, taiate felii 1 lingurita piper negru proaspat macinat 1 lingura coaja rasa de limeta 1 lingura miere 2 linguri sos soia 1 lingurita seminte coriandru 1 lingurita seminte chimion 2 linguri seminte de susan 1 lingurita seminte de anason 3 lingurite amidon 1 lingura boia dulce ulei vegetal, pentru prajit 500 g fasole verde 300 ml zeama de carne de vita 2 linguri suc de rosii 2 linguri otet de vin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : chinezeasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 35 minute
Indicatii :

Se zdrobeste usturoiul, se sareaza, se intinde pasta de usturoi peste carne. Se amesteca bucatile de carne cu piper, coaja de lamaie, miere, sos soia, seminte de coriandru, chimion, susan si anason. La urma se adauga 2 lingurite de amidon. Se amesteca cat mai bine.
Se incinge ulei intr-un wok, se adauga carnea si se prajeste la foc iute. Se transfera carnea pe un platou, la cald. In acelasi wok se adauga fasolea verde si ceapa si se stir-fry 2-3 minute.
Supa de vita se amesteca cu suc de rosii, otet si restul de amidon. Compozitia se toarna peste fasole si se lasa sa dea in clocot.
Se adauga carnea, se amesteca totul bine si se asezoneaza cu sare si piper.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.