Minestrone - Supa de fasole cu varza, macaroane si branza

Cautare:
SMS Fotbal
supe si ciorbe / leguminoase
Minestrone - Supa de fasole cu varza, macaroane si branza
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 200 g fasole boabe (uscata) 100 g fasole verde taiata bucatele 100 g bacon gatit, taiat feliute mici 1 morcov, taiat cubulete 1 radacina de patrunjel, taiata cubulete 1 ceapa mica tocata 2 cartofi, taiati bucatele 1/2 varza mica, taiata fideluta 1 conopida mica, desfacuta bucatele 1 dovlecel, taiat cubulete 3 rosii 100 g paste de dimensiuni mici, pentru supe 200 g branza rasa 2 linguri ulei 4 catei usturoi 1/2 lingura maghiran maruntit 6 cani apa sare piper negru macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 13 ore 40 minute
Indicatii :

Se lasa la inmuiat fasolea peste noapte. Se scurge si se clateste. Se pune la fiert fasolea uscata si, dupa ce a dat cateva clocote, se schimba apa cu alta tot fierbinte si se lasa la fiert. Se adauga morcovul, patrunjelul si ceapa taiate marunt.
Dupa aceea, se adauga conopida, varza, fasolea verde si cartofii. Dupa 15 minute se adauga dovlecelul. Dupa ce fierb toate legumele, se adauga rosiile si pastele. Cat timp fierbe supa, se amesteca branza rasa cu uleiul, usturoiul pisat si maghiranul tocat, pana se obtine o pasta spumoasa.
Se toarna in aceasta crema treptat putina supa, ca sa se subtieze, si apoi se rastoarna totul in oala, se pune sare, piper si bacon si se lasa sa mai dea cateva clocote. Supa trebuie sa fie groasa, de consistenta unei mancari cu sos mai mult


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.