Moretum – Pasta romana de branza cu usturoi si verdeturi aromate

Cautare:
SMS Fotbal
sosuri si paste / spreaduri
Moretum – Pasta romana de branza cu usturoi si verdeturi aromate
Reteta adaugata de : dani
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 6 catei de usturoi 225 g branza Pecorino Romano 1 legatura frunze de coriandru 1/4 cana telina tocata 2 linguri verdeturi aromate (oregano, salvie, maghiran, rozmarin, patrunjel etc.) 2-3 linguri ulei de masline extra virgin
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : italiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se piseaza usturoiul intr-un blender si se adauga branza, frunzele de coriandru, telina, verdeturile si uleiul. Se proceseaza pana ce se obtine o pasta omogena.
Se intinde pasta pe paine (crostini) si se frige sub grill-ul cuptorului.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.