Moshari krio - Friptura rece de vitel

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / vita
Moshari krio - Friptura rece de vitel
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg carne de vitel 1 morcov feliat pe lungime 1 ceapa medie taiata rondele 1 tulpina de telina taiata bucati 1/2 cana de unt 2-3 cani de apa sare piper
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : greceasca Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 2 ore 0 minute
Indicatii :

Se topeste untul intr-o cratita. Se prajeste carnea pana se rumeneste bine, se adauga apoi morcovul, ceapa, telina, apa, sarea si piperul. Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit 90 de minute.
Se raceste, se taie carnea felii si se serveste rece, pe un platou ornat cu felii de lamaie, porumb tanar, ridichi, patrunjel, rosii si masline.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.