Mourgh (Pui cu usturoi si lamaie)

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / pasare
Mourgh (Pui cu usturoi si lamaie)
Reteta adaugata de : an_k_deea
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1 kg pui, taiat bucati 6 catei usturoi 1/2 lingurita sare 2 cani iaurt 1 lamaie, zeama si coaja rasa de la 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat iaurt, pentru servit paine pitta, pentru servit
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : afgana Grad de dificultate: usor Cantitate : 6 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se piseaza intr-un mojar sarea si usturoiul si se sfarama pana ce se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga iaurt, zeama si coaja de lamaie, piper.
Se adauga carnea de pui si se amesteca, astfel ca sa fie acoperita uniform cu mixtura de iaurt. Se acopera si se marineaza la frigider, peste noapte.
Se scoate carnea din marinata si se curata bine. Se frige 5-6 minute pe fiecare parte, pana este facuta si rumenita


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.