Muschi de porc cu prune uscate si frunze de dafin

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Muschi de porc cu prune uscate si frunze de dafin
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 10-12 frunze de dafin 15 prune uscate mari, fara sumburi 750 g muschi de porc sare piper negru, proaspat macinat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : americana Grad de dificultate: mediu Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Intr-un castron, se pun frunzele de dafin si prunele uscate, iar peste ele se adauga apa fierbine si se lasa circa 15 minute, la inmuiat. Dupa aceea se scot si se usuca folosind servetele de hartie.
Muschiul se prepara astfel: se practica o taietura adanca de circa 25 mm pe lungime, avand grija sa se lase la capete portiuni netaiate de circa 25 mm. In taietura se indeasa prune presarate cu frunze de dafin faramitate. Se ruleaza muschiul si se leaga strans cu sfoara la fiecare 25 mm.
Se asezoneaza cu sare si piper iar restul de frunze se pun sub zonele legate. Se asaza muschiul intr-o tava si se da la cuptorul incalzit la 200 °C.
Se coace circa 30-35 minute, sau dupa preferinta. Se lasa apoi 5-10 minute inainte de a taia carnea in felii, indepartand frunzele de dafin.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.