Muschi de porc la cuptor cu chimen

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Muschi de porc la cuptor cu chimen
Reteta adaugata de : Mirela
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 1-1,5 kg muschi de porc, dezosat 2 lingurite sare 1/4 lingurita maghiran, uscat 1 lingurita seminte chimen 50 g unt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : austriaca Grad de dificultate: mediu Cantitate : 6 portii Durata : 2 ore 10 minute
Indicatii :

Se incalzeste cuptorul la 210 °C.
Muschiul de porc se curata de grasime si apoi se unge pe toata suprafata cu sare, maghiran si seminte de chimen.
Untul se incinge intr-o tigaie si apoi se pune rapid peste muschiul de porc.
Se asaza muschiul intr-o tava de cuptor si se coace 2 1/2 ore, ungandu-l frecvent cu zeama din tava.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.