Mushinasu – Vinetegatite in stil japonez

Cautare:
SMS Fotbal
gustari / calde
Mushinasu – Vinetegatite in stil japonez
Reteta adaugata de : danutza
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 2 vinete mari (cca. 400 g fiecare) 1 lingura sos de soia 1 lingurita ulei de susan 1 ceapa mica, tocata 1 lingura otet de orez 1 lingura sirop de orez
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : japoneza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 10 minute
Indicatii :

Se indeparteaza varful si fundul vinetelor. Se fierb inabusit 5 minute, pana ce sunt moi (se incearca intepandu-le cu o scobitoare). Se scot, se scurg si se lasa sa se raceasca, apoi se taie si se aranjeaza pe un platou, dupa preferinta.
Se combine restul ingredientelor intr-un castron. Se servesc vinetele la temperatura camerei, fie cu sosul turnat peste ele, fie cu el alaturi si folosit ca dip.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.