Nakji Bokum - Caracatita cu legume

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / peste si fructe de mare
Nakji Bokum - Caracatita cu legume
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g caracatita 1 ceapa mica, taiata rondele 2 ardei iuti verzi, tocati 2 cepe verzi, taiate rondele 1 morcov mic, taiat feliute 1 ardei gras verde, taiat fasiute 4 ciuperci, taiate in patru 2 1/2 linguri pasta de ardei iute 2 linguri boia iute 1 lingura sos soia 2 linguri ulei de susan 1 lingura seminte de susan 4 catei usturoi, tocati marunt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : coreeana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 1 ore 0 minute
Indicatii :

Se spala bine si se usuca caracatita; se taie tentaculele in bucati de 5-7 cm lungime, se deschide capul si se indeparteaza interiorul. Se taie capul caracatitei in patru. Se scurge totul bine.
Se amesteca ciupercile, pasta de ardei iute, boiaua iute, sosul de soia, uleiul de susan, semintele de susan si usturoiul. Se marineaza caracatita in mixtura obtinuta timp de 30 de minute.
Se incinge o tigaie la foc mediu, se transfera mixtura in tigaie si se gateste timp de 8-10 minute, pana ce carnea este frageda.
Se serveste ornata cu frunze de salata verde si cu garnitura de broccoli.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.