Nam Sod - Salata din carne de porc cu alune si coriandru

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / porc
Nam Sod - Salata din carne de porc cu alune si coriandru
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 500 g carne tocata de porc 2 linguri apa 2 linguri zeama de limeta 2 linguri sos de peste 1/2 lingurita fulgi de ardei iute, uscat 1 lingurita ardei iute proaspat, feliat fin 2 linguri ceapa taiate feliute subtiri 2 linguri ceapa verde (partea alba), taiata bucati de 2 cm 2 linguri alune prajite 2 linguri ghimbir, tocat 2 linguri frunze si tulpini de coriandru, tocate alune prajite feliute subtiri de castravete ardei iute uscat sau proaspat, feliat fin frunze proaspete de menta (pentru ornat) frunze de coriandru proaspete (pentru ornat)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : thailandeza Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 55 minute
Indicatii :

Intr-o tigaie mare se pune la fiert carnea de porc tocata cu apa; se lasa sa fiarba incet la foc mediu pana ce carnea este facuta. Se ia de pe foc, se adauga zeama de lamaie, sosul de peste si ardeiul iute uscat si proaspat. Se amesteca bine.
Cand s-a racit, se adauga ceapa, ceapa verde, alunele, ghimbirul, frunzele de menta si coriandru. Se amesteca usor. Se serveste garnisit cu alune, castravete si ardei iute. Se decoreaza cu frunze de menta si coriandru.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.