Naut cu cartofi

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / leguminoase
Naut cu cartofi
Reteta adaugata de : faraway
Voteaza reteta :
Reteta originala foloseste boabe de naut proaspete, lasate la inmuiat peste noapte si apoi fierte. Se pot folosi insa, pentru comoditate si rapiditate, boabe din cutie, fara ca gustul sa aiba de suferit.
stelute
Ingrediente : 400 g naut din cutie, bine scurs 2 cartofi medii, curatati si taiati cubulete 1 ceapa medie, tocata marunt 2 linguri de pasta de tamarind 6 linguri de apa 1 lingurita de boia iute 2 lingurite de zahar 1 lingurita de sare 1 rosie, feliata (optional) 2 ardei iuti verzi, tocati frunze proaspete de coriandru, pentru ornat
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 2-4 portii Durata : 0 ore 45 minute
Indicatii :

Se pun boabele de naut intr-un castron.
Se pun cubuletele de cartofi intr-o oala cu apa si se fierb pana ce sunt facuti. Se scurg si se pun deoparte.
Se amesteca pasta de tamarind cu putina apa, intr-un castronel. Se adauga boia, zahar si sare si se amesteca bine. Se toarna aceasta mixtura peste boabele de naut.
Se adauga ceapa si cartofii si se amesteca bine. Se asezoneaza cu putina sare.
Se transfera totul intr-un castron si se orenaza cu felii de rosie, ardei iute si frunze de coriandru.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.