Naut in sos picant

Cautare:
SMS Fotbal
fel principal / leguminoase
Naut in sos picant
Reteta adaugata de : memphis
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 400 g boabe de naut 200 ml supa concentrata de carne sau legume 4 rosii decojite, curatate de seminte si tocate 2 cepe taiate rondele 4 catei de usturoi, tocati marunt 3cm bucata ghimbir, data prin razatoare 2 linguri ulei de alune 2 lingurita amestec garam masala 2 lingurite seminte de coriandru, zdrobite 1/2 lingurita boia iute 2 linguri miere 1 legatura patrunjel, tocat sare piper negru 1 castravete, feliat 3-4 rosii mici,taiate feliute orez Basmati, ca garnitura (vezi reteta mai jos)
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : indiana Grad de dificultate: usor Cantitate : 4 portii Durata : 0 ore 32 minute
Indicatii :

Se incinge in wok uleiul de alune si se caleste ceapa 2 minute. Se adauga apoi usturoiul si ghimbirul si se soteaza alte 2 minute.
Se adauga nautul impreuna cu rosiile. Se toarna in wok supa si se da in clocot. Se asezoneaza cu sare, piper, seminte de coriandru, garam masala, boia iute si miere si se lasa sa fiarba 5 minute, la foc mare.
Se potriveste de sare si piper si se scoate totul pe un platou. Se serveste cu orez Basmati fiert.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.