Negresa cu nuca si banane

Cautare:
SMS Fotbal
deserturi / prajituri
Negresa cu nuca si banane
Reteta adaugata de : alex
Voteaza reteta :
stelute
Ingrediente : 200 g unt 300 g zahar brun 200 g ciocolata neagra 1 pahar mieji de nuca prajiti si tocati fin 3 oua batute 2 banane coapte pasate 100 g faina 2 linguri cacao 1 lingurita praf de copt
click pentru a mari imaginea
Bucatarie etnica : engleza Grad de dificultate: usor Cantitate : 12 portii Durata : 0 ore 50 minute
Indicatii :

Se unge cu unt si se tapeteaza cu hartie de copt o tava dreptunghiulara (18x28cm).
Se pune untul ramas, zaharul si ciocolata intr-o cratita mare. Se topesc la foc mic amestecand frecvent. Se ia de pe foc si se adauga nucile, ouale, bananele; se amesteca pana la omogenizare.
Se adauga faina, cacaua si praful de copt.
Se toarna aluatul in tava. Se introduce in cuptorul incins in prealabil la 160° C pentru 30 de minute.


Share
Raportare greseli de ortografie: vreau sa semnalez existenta unei greseli de ortografie.